2013. május 28., kedd

BORDÁSKEL / Pak Choy "Sanghaji" magok -OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 95 Ft


Név: Törpe Sanghaj Pakcsoj, bordáskel, Pak-choy
Tudományos név: Brassica chinensis
A licit 10 db magra vonatkozik.
Leírás:
Törpe „ Sanghaj” típusú pakcsoj. Nyári termesztésre való, júliustól szeptemberig vethetjük.
A pakcsoj méltatlanul mellőzött zöldségféle Európában. A Távol-Keleten két évezrede termesztik különböző fajtáit, melyek sokkal igénytelenebbek, mint a széles körben ismert kínai kel (Brassica pekinensis) típusai. Vannak törpe fajták, melyek már 25-30 nap után kifejlődnek. Levélnyelük lehet fehér vagy zöld, állaguk ropogós, nyersen vagy salátákban, párolva vagy wokban elkészítve szokták tálalni. Levéllemezét pedig zöldsalátaként vagy spenótként elkészítve is felhasználhatjuk. A törpe, ún. „ Kanton” típusokat egészben párolva, köretként is fogyasztják. Sokak szerint legízletesebbek a zöld, vékony levélnyelű „ Sanghaj” típusok. Termesztésük egyszerű, de vigyázzunk, hogy túl korán ne vessük el, mert a fiatal korban a hideg hatására felmagzik. Szabadföldbe inkább csak április közepétől vessük, de ha türelmetlenek vagyunk, neveljünk palántát. Nyári termesztésre melegtűrő fajtát válasszunk. Ne várjunk sokat a szürettel, a 6-7 leveles pakcsojokat szedjük le és használjuk fel.
Feltételek:
A szállítás a vevő költségén postai úton, előzetes egyeztetés esetén személyesen Budapesten a Nyugati pályaudvarnál oldható meg.
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
Kellemes vaterázást!



Jelenlegi ára: 95 Ft

Az aukció vége: 2013-06-17 11:36
. BORDÁSKEL / Pak Choy "Sanghaji" magok -OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 95 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése