2013. május 20., hétfő

Monster Beats Dr Dre studio HD fej és fülhallgató - Jelenlegi ára: 22 000 Ft


Uj Monster Beats by Dr. Dre STUDIO HD fej és fülhallgató
A kepeket en keszitettem a termekrol, kiprobalas miatt bontottam ki, ajandekba kaptam, de mas markat hasznalok igy eladasra kinalom ezt a hofeher vadonat uj fejhallgatot. Utalas utan azonnal postazom a termeket! Tokeletesen gyonyoruen tisztan szol, csodaszep, elegans darab! Serial number: A026092
Dr. Dre Monster Beats Studio fejhallgató
Éld át a zenét pontosan úgy, ahogy azt a művész elgondolta. A kiváló hangminőséget garantáló Beats fejhallgató precíziós mérnöki eljárással készült, hogy felfedje a mai digitális zene teljes hangzását, beleértve a hangzásilag legnagyobb igényű rock, pop, hiphop és R&B műfajú számokat is. A Beats fejhallgató képes kötvetíteni mindazt az erőt, tisztaságot és elmélyült éményt, amelyet a ma legnagyobb művészei szeretnének átadni közönségüknek.
Aktív zajszűrés
Szuperkényelmes fülpárnák
Aktív erősítés
Jellemzők
A legendás zenész és producer, Dr. Dre, a Monster Cable mérnökei és az elismert ipari formatervező, Robert Brunner közötti együttműködés eredményeként kifejlesztett Dr. Dre Beats fejhallgató professzionális produceri élményt nyújt a zenekedvelők számára világszerte.
A hang teljes egésze
Az extra méretű hangszórók és a nagy teljesítményű digitális erősítő kombinációja révén a Dr. Dre Beats fejhallgató szupermély basszust, sima, torzításmentes magas hangokat és kristálytiszta énekhangokat nyújt.
Kevesebb zaj, több zene
A Monster aktív izolációs technológiája kivágja a környezeti zajokat, így minden olyan plasztikus hangzást kiélvezhetsz, amelyet a művész meg akar osztani veled.
Extrém kényelem
A zenehallgatás még magasabb szintű kényelmének biztosítása érdekében a tágas fülpárnák extra helyet biztosítanak. A plüss fülpárnák rendkívül puha, lélegző anyaggal vannak borítva, amelyek akkor is hűvösen tartanak téged, ha a zene forró.
iPhone-kompatibilis
A Beats Monster iSoniTalk™ fejhallgatókábellel rendelkezik, amelyben beépített hívásfogadás gomb és mikrofon található, így zenehallgatás közben is egyszerűen fogadhatod a hívásokat.
Apple Sound Check számára tervezve
Az iTunes Sound Check funkciója kiegyensúlyozza a lejátszási szinteket, így minden zeneszámod azonos hangerővel szólal meg. A Beats digitális erősítés biztosítja, hogy minden egyes hangot meghallj.
Monster Cable vezetékkel
A fejlett Monster™ Cable fejhallgatókábel Quadripole™ 4 csavart érpárú kialakítása csökkenti a jelveszteséget a kiegyensúlyozott és tiszta hangzás érdekében.
További funkciók
A karcolásálló, fényes felületű, összehajtható Beats fejhallgató a tömeget csökkentő kompakt minijack csatlakozóval és beépített némítás gombbal is rendelkezik.
Műszaki jellemzők
Általános
Egyéb szolgáltatások: Összehajtható, Hang vezetékbe épített mikrofonról, Szükséges telepek, Aktív zajszűrés, Vezetékbe épített mikrofonnal és zeneszámvezérlővel
Használat: DJ, Színpadon, Stúdió/tájékoztatás, Utazás
Elemek/akkumulátorok: AAA
 
Csatlakozók:
Csatlakozó típusa: Egyenes
Illeszkedés:
Kialakítás: Fület fedő
Hangsugárzó:
Frekvenciaátvitel: 20 Hz– 20 kHz
Méret:
Tömeg: 260 g
Kábelhosszúság: 1, 3 m
 A doboz tartalma:
Beats Studio fejhallgató
Monster Cable fejhallgatókábel
Monster iSoniTalk™ iPhone-kompatibilis fejhallgatókábel
Rigid Tour tok
Antimikrobiális tisztítókendő
31, 5/63 mm-es adapter
Vásárlás menete:
1. lépés: A leütést követően, felveszem veled a kapcsolatot emailen keresztül, és minden szükséges információt elmondok. Leütés előtt semmilyen elérhetőséget nem adhatok meg, ugyanis tiltja a Vatera&Teszvesz szabályzata.
(Ha segítségre van szükséged a leütést illetően, írj. )
2. lépés: A termék a kért címre fog érkezni.
Bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írj, igyekszem gyorsan válaszolni.  
A többi aukciómat megtalálod az „ Eladó további termékei” -re kattintva.
Ne maradj le a legjobb ajánlatokról, iratkozz fel! Katt „ Feliratkozás az eladói termékeire” -re



Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-28 07:22
. Monster Beats Dr Dre studio HD fej és fülhallgató - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése